Dragsjøhyttas Venner ble stiftet 1. oktober 2012, med formål å støtte driften av Dragsjøhytta slik den er i dag. Spørsmål og kommentarer om Venneforeningen kan rettes til:

  • Bitten Nordlie, tlf. 482 89 233, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Karin Skirstad
  • Tore Ringstad, tlf. 951 22 035, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Alle kan bli medlem og vi ønsker alle velkommen. Du kan tegne medlemskap ved enten å sende en e-post med navn, adresse, telefonnr. og epost-adresse til en av oss i styret, ta en telefon til en av oss eller å skrive deg på en av våre lister for tegning av nye medlemmer. Slike er utlagt i Dragsjøhytta og legges også ut i forbindelse med ulike arrangementer.

Årskontingenten er kr. 250,00 (fra 2014).

For å få til en enklest mulig kommunikasjon med medlemmene ønsker vi i størst mulig grad å kommunisere via epost, men du er selvfølgelig like velkommen om du ikke har epost. Da bruker vi enten telefon eller post.

Medlemskontingent for 2015.
 Det er tid for å fornye medlemskapet i Dragsjøhyttas Venner. Vi håper alle vil være med oss videre. Kontingent kr. 250,- betales til kontonummer 1271.24.68023. Husk å merke innbetalingen med navn.